Sapa pentru incalzire in pardoaseala, casa 300mp

Sape pentru incalziri in pardoseala -9

Ce este asa special la aceasta sapa?

Sapa pentru incalzirea in pardoaseala este intradevar altfel.

Munca incepe cu trasarea nivelelor. Montarea usilor se va face tinand cont de inaltimea finala a sapei.Grosimea sapei trebuie sa fie intre 4 si 6 cm grosime peste teava. Asadar nivelul se da tinand cont de aceste aspecte.


Pasul urmator este montarea sinelor de ghidaj. Noi le facem din mortar de sapa aditivat pe care sunt puse sine metalice pentru a facilita intinderea mortarului. Aditivarea este alt aspect important la aceasta sapa. Prin adaugarea aditivului obtinem o sapa elastica rezistenta la dilatari si crapaturi. Aditivul se refera la cantitatea de ciment din amestec si se pune in majoritatea cazurilor in dozaj de 1 % din acesta.

Daca sapa se toarna cu ajutorul malaxorului electric ( betoniera ) va trebui facuta o reteta care se respecta pe tot parcursul turnarii. Turnarea nu va trebui intrerupta decat atunci cand se ajunge la banda perimetrala.

Atentie la puntile termice , orice legatura intre sapa termica si perete sau placa de ciment inseamna pierdere de caldura.

Nemesis Instalatii recomanda:

Respectarea criteriilor amintite mai sus este diferenta intre o incalzire economica si una care consuma mult.

ATENTIE !

Mai sus este o explicatie nedetaliata a etapelor de montaj. Pentru obtinerea unor informatii complete contactati departamentul nostru tehnic.

Chat line is open
Name
Cancel
Make sure that you can see yourself.
Click "Allow" if prompted.
Tip: Wear headphones for better audio
Cancel
You're on the air!
Video chat is open in another browser window or tab.
Video Chat Hidden
You were disconnected. Please check your internet connection and refresh to join.